Caserola de dovlecei, cârnați și Feta
Dovlecelul, cârnații și caserola Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 269 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ziti, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu dovlecei și Feta, Caserola de dovlecei și cârnați, și Caserola de dovlecei, roșii și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele in apa clocotita 5 minute, omitand sare si grasime; scurgere.
Scoateți carcasele din cârnați.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Încălziți uleiul în tigaie.
Adăugați dovleceii, ceapa, sarea, piperul și usturoiul. Gatiti 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede si dovlecelul incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Combinați bulionul și făina într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; gatiti 1 minut.
Combinați amestecul de dovlecei, pastele, cârnații și brânza feta într-un castron mare; aruncați bine. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară uniform cu brânză mozzarella.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.