Caserola De Dovlecei
Caserola de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 246g de grăsime, și un total de 2836 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.23 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, dovlecei, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi biscuiții rotunzi cu unt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Rețete similare includ Caserola De Dovlecei, Caserola De Dovlecei, și Caserola De Dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de copt de 9x13 cu spray de gătit.
Așezați dovleceii tăiați felii într-o cratiță mare.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi și se fierbe la foc mare. Se fierbe până abia se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și maioneza până se omogenizează. Se amestecă ceapa, brânza și piperul. Ori în suc de fructe, apoi se toarnă amestecul în tava de copt pregătit.
Se presară cu biscuiți zdrobiți, apoi se punctează uniform cu unt tăiat cubulețe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până când mijlocul caserolei nu mai este umed și revine când este apăsat ușor.