Caserola De Dovleac

Caserola De Dovleac
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Caserola de dovlecei cu nucă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, dovlecei de nucă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Dovleac, Caserola de dovleac, și Caserola De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați dovleceii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-16 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere.
3
Într-un castron mic, bateți dovleceii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ingredientele rămase; bate bine. Lingura într-un 1-1 / 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un termometru introdus în apropierea centrului citește 160 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista