Caserola De Curcan Cu Pâine De Porumb

Caserola De Curcan Cu Pâine De Porumb
Reteta de paine de porumb Turcia caserola ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 24 și costă 78 de cenți pe porție. Acest curs principal are 283 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați curcan, cremă condensată de supă de pui, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Curcan, ciuperci și porumb caserola mexicană, Caserola De Pâine De Porumb, și Caserola De Pâine De Porumb Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
2
Adăugați curcan și brânză cheddar. Într-un castron mare, combinați supele și laptele. În trei uns 13-in. x 9-in. vase de copt, strat fiecare cu 1 cană amestec de curcan și 1 cană amestec de supă. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se presară cu brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
4
Acoperiți și congelați două Caserole timp de până la 3 luni. Acoperiți și coaceți caserola rămasă la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de servire.
6
Pentru a utiliza Caserole congelate: dezghețați fiecare în frigider.
7
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de coacere.
8
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați să stea 5-10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin entuziast top 100 cele mai bune cumpără de 2018Chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Columbia Valley din Washington. Scopul lor este de a crea o epocă Riesling răcoritoare, aromată, medie-uscată după epocă. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Împerecheați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Revista