Caserola De Curcan Cu Ceapă Franceză

Caserola de curcan cu ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cimbru, ciorba de ceapă condensată campbell ' s, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Caserola De Ceapă Franceză, Caserola De Supă De Ceapă Franceză, și Plăcintă ciobănească de curcan cu ceapă franceză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt superficial de 2 litri cu spray-ul de gătit.
Bateți ouăle, supa, laptele, 1/2 cană de brânză și 1 lingură de cimbru într-un castron mare cu o furculiță sau bici.
Adăugați cuburile de pâine și curcanul. Amestecați și apăsați cuburile de pâine în amestecul de lapte pentru a acoperi.
Turnați amestecul de pâine în vasul de copt.
Se presară cu restul de brânză și cimbru.
Lăsați să stea 15 minute.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.