Caserola De Curcan Cu Ceapă Franceză

Caserola De Curcan Cu Ceapă Franceză
Caserola de curcan cu ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cimbru, ciorba de ceapă condensată campbell ' s, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Caserola De Ceapă Franceză, Caserola De Supă De Ceapă Franceză, și Plăcintă ciobănească de curcan cu ceapă franceză.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt superficial de 2 litri cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți ouăle, supa, laptele, 1/2 cană de brânză și 1 lingură de cimbru într-un castron mare cu o furculiță sau bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați cuburile de pâine și curcanul. Amestecați și apăsați cuburile de pâine în amestecul de lapte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Turnați amestecul de pâine în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se presară cu restul de brânză și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Lăsați să stea 15 minute.
7
Coaceți timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista