Caserola De Conopidă La Cuptor
Caserola de conopidă la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Dacă aveți la îndemână sare, măsline, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Caserola De Conopidă De Două Ori Coaptă, Caserola de conopidă la cuptor cu brânză de capră, și Caserola De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se rumeneste, 8-10 minute.
Transferați ceapa într-un castron mare; adăugați conopidă, ciuperci, ardei iute și măsline.
Bateți ouăle cu făină într-un bol separat. Se amestecă brânza de vaci, brânza Cheddar, brânza Monterey Jack, sarea și piperul negru în amestecul de ouă și făină.
Combinați amestecul de ouă și brânză cu amestecul de legume până se amestecă bine.
Întindeți amestecul de conopidă în vasul de copt pregătit; se presară cu pesmet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când conopida este fragedă și firimiturile de pâine se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 1 oră.