Caserola De Conopidă La Cuptor

Caserola De Conopidă La Cuptor
Caserola de conopidă la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Dacă aveți la îndemână sare, măsline, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Caserola De Conopidă De Două Ori Coaptă, Caserola de conopidă la cuptor cu brânză de capră, și Caserola De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana se rumeneste, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați ceapa într-un castron mare; adăugați conopidă, ciuperci, ardei iute și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți ouăle cu făină într-un bol separat. Se amestecă brânza de vaci, brânza Cheddar, brânza Monterey Jack, sarea și piperul negru în amestecul de ouă și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați amestecul de ouă și brânză cu amestecul de legume până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Întindeți amestecul de conopidă în vasul de copt pregătit; se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când conopida este fragedă și firimiturile de pâine se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista