Caserola De Ceapă Brânză
Caserola de ceapă brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 397 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză elvețiană, ceapă, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Ceapă Brânză, Chowder de ceapă cu Popovers de ceapă brânză, și Biscuiți Cu Ceapă Brânză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, sotati ceapa în unt până când este transparentă și ușor rumenită.
Puneți ceapa, două treimi din brânză și ardeiul într-un 2-qt. vas de copt.
Într-o cratiță mică, combinați supa, laptele și sosul de soia până se amestecă; se încălzește.
Se toarnă peste caserolă și se amestecă ușor. Se acoperă cu felii de pâine.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 15 minute. Presați feliile de pâine sub sos; presărați cu brânza rămasă.
Coaceți cu 15 minute mai mult.