Caserola De Cartofi Piure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola cu piure de cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 445 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză Cheddar ascuțită, cremă de marcă daisy și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1985 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Caserola De Cartofi Piure, Caserola Cu Piure De Cartofi" Totul", și Caserola De Cartofi Piure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o caserolă de 1 1/2 litru.
Așezați cartofii într-o cratiță de 3 litri; acoperiți cu apă rece.
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și gătiți timp de 20 de minute sau până când furculița este fragedă.
Scurgeți cartofii. Puneți tigaia din nou pe arzător timp de 1 minut, agitând tigaia până când cartofii sunt uscați. Mash cartofii cu masher de cartofi sau mixer.
Adăugați untul, smântâna, brânza, arpagicul și restul de 1/2 linguriță de sare. Se pasează sau se amestecă până se amestecă bine.
Puneți amestecul într-o farfurie.
Coaceți cartofii timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunt fierbinți.
Scoateți din cuptor și presărați cu ceapă și bucăți de slănină fierte. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți încă 5 minute.