Caserola De Cartofi I
Caserola de cartofi s-ar putea să fiu doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 323 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de pui, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, și Caserola cu șuncă și cartofi.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și adăugați cartofi. Gatiti pana se inmoaie, apoi scurgeti apa. În timp ce cartofii se gătesc, încălziți o tigaie mică la foc mediu. Topiți untul și sotati ceapa până se rumenesc. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Mash cartofi cu crema de supa de pui si smantana pana se omogenizeaza si cremos.
Se amestecă ceapa, 3/4 cană de brânză, sare și piper. Lingurați într-o caserolă de 2 litri și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Presărați deasupra 1/4 cană de brânză rămasă și coaceți încă 10 minute.