Caserola De Cartofi Dulci-Pecan

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Caserola de cartofi dulci-Pecan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ou, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi Dulci Pecan, și Caserola De Cartofi Dulci De Afine-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ceață un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o oală cu un coș mare de aburi în poziție.
Puneți cartofii dulci în Coș, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Transferați cartofii într-un bol și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați mierea, oul, 1/2 linguriță de scorțișoară, nucșoara, ghimbirul și 1/2 linguriță de sare; bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Întindeți amestecul de cartofi dulci în vasul de copt pregătit.
Amestecați zahărul brun, nucile pecan și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară într-un bol; presărați peste cartofi.
Coaceți până la cald și începeți să se rumenească în jurul marginilor, 40 până la 45 de minute.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul