Caserola de cartofi dulci cu topping de Pecan

Reteta caserola de cartofi dulci cu topping de Pecan este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ouă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Încercați Caserola De Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan, Caserola de cartofi dulci cu topping de Pecan, și Caserola de cartofi dulci cu topping de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii dulci într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați ouăle, untul, laptele și extractele; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un Uns 1-1/2-qt. vas de copt.
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și făina.
Tăiați untul până se sfărâmă.
Se presară peste amestecul de cartofi dulci; se presară cu nuci pecan.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când este setat.