Caserola de cartofi de aur cu varză și Yukon

Caserola de cartofi de aur cu varză și Yukon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 225 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână varză, piper, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, Salată De Cartofi Yukon Gold, și Piei De Cartofi Yukon Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți cartoful într-un cuptor olandez mare și acoperiți cu apă. Aduceți cartoful la fiert și gătiți timp de 6 minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați cartoful cu o lingură cu fante, rezervând lichidul de gătit în tigaie.
Puneți cartoful într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Adăugați varză în lichidul de gătit în tigaie și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați varza la cartofi.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați salvie și usturoi. Gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă amestecul de salvie tocat, sarea și piperul în amestecul de cartofi. Puneți amestecul de cartofi într-o caserolă de 2 1/2 litru acoperită cu spray de gătit.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, laptele și ingredientele rămase și amestecați cu un tel.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de cartofi (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când caserola este ușor rumenită.