Caserola De Cartofi Cu Șuncă Și Brânză
Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola de cartofi cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 393 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, șuncă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Șuncă și brânză Hash Brown caserola, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375 int. Într-un castron mare, combinați supa, smântâna, apa și piperul. Se amestecă cartofii, brânza și șunca.
Transferați la două unse 11x7-in. vase de copt. Acoperiți și coaceți 40 de minute. Descoperiți și coaceți 10-15 minute mai mult sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.