Caserola De Cartofi Cu Piure De Cheddar
Caserola de cartofi cu piure de Cheddar este o fără gluten farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 245 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți cremă, margarină non-hidrogenată, bucăți de slănină reale oscar mayer și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Cu Piure De Cheddar, Cheddar și piure de cartofi Gratin, și Piure de cartofi și prăjituri de Cheddar alb.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita in cratita mare 20 min. sau până la licitație; scurgere. Reveniți la pan.
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați margarină și smântână în cartofi; se amestecă până se omogenizează. Puneți jumătate în farfurie de 1,5 L; acoperiți cu straturi de brânză, amestecul de cartofi rămas și slănină.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când se încălzește.