Caserola De Cartofi Coapte De Două Ori Cu Slănină

Caserola De Cartofi Coapte De Două Ori Cu Slănină
De două ori caserola de cartofi coapte cu slănină este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 357 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scumpe pentru Toamna. 2173 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ușoară, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Coapte De Două Ori Cu Slănină, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Caserola de Gnocchi la cuptor cu slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Puneți câteva găuri în fiecare cartof folosind o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
3
Coaceți cartofii în cuptorul preîncălzit până când sunt complet fierți, aproximativ 1 oră. Se răcește aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Tăiați o felie subțire dintr-o parte a fiecărui cartof; scoateți cu grijă carnea și transferați-o într-un castron. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă 3/4 cană brânză Cheddar, smântână, lapte, unt, arpagic, sare, piper negru și praf de usturoi cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
UntUnt
ArpagicArpagic
LapteLapte
SareSare
8
Întindeți amestecul de cartofi în vasul de caserolă pregătit; acoperiți cu 3/4 cană brânză Cheddar și slănină sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, 10 până la 15 minute. Se răcește cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista