Caserola De Cartofi Coapte De Două Ori Cu Slănină

De două ori caserola de cartofi coapte cu slănină este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 357 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scumpe pentru Toamna. 2173 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ușoară, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Coapte De Două Ori Cu Slănină, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Caserola de Gnocchi la cuptor cu slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 9x13 inci.
Puneți câteva găuri în fiecare cartof folosind o scobitoare.
Coaceți cartofii în cuptorul preîncălzit până când sunt complet fierți, aproximativ 1 oră. Se răcește aproximativ 15 minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmați-le.
Tăiați o felie subțire dintr-o parte a fiecărui cartof; scoateți cu grijă carnea și transferați-o într-un castron. Aruncați piei.
Se amestecă 3/4 cană brânză Cheddar, smântână, lapte, unt, arpagic, sare, piper negru și praf de usturoi cu cartofi.
Întindeți amestecul de cartofi în vasul de caserolă pregătit; acoperiți cu 3/4 cană brânză Cheddar și slănină sfărâmată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, 10 până la 15 minute. Se răcește cel puțin 5 minute înainte de servire.