Caserola De Cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cartofi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, și Caserola De Cartofi.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Cojiți cartofii și feliați subțire (aproximativ 1/16 inch grosime), apoi aruncați cu unt, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Se întinde uniform într-un vas de copt superficial de 2 litri și se adaugă bulion. Acoperiți bine cu folie și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este bine rumenit și cea mai mare parte a stocului este absorbită, cu 30 până la 35 de minute în plus.