Caserola de carne de vită cu roșii și crustă de mămăligă
Caserola de roșii și carne de vită cu crustă de mămăligă este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă, Tartă de busuioc de roșii cu crustă de mămăligă adaptată de La Donna Hay ' s în stare proaspătă și ușoară, și Caserola italiană de vită și mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți 3 căni de apă și 1 linguriță. sare la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți făina de porumb; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând constant, 3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă condimentele de friptură și 1/4 cană de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Friptură
Brânză Cheddar
5
Întindeți amestecul de făină de porumb într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Mandrină măcinată maro într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chuck La Sol
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
Saut ceapa și dovleceii în ulei fierbinte în tigaie la foc mediu 5 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă carnea de vită, roșiile și pasta de roșii; se fierbe, amestecând des, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă amestecul de vită peste crusta de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Carne De Vită
9
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Presărați caserola cu pătrunjel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
12
Caserola italiană de vită cu crustă de mămăligă: înlocuiți cârnații italieni cu chuck măcinat și amestecul Italian de șase brânzeturi cu brânză Cheddar. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, sotând 1 ardei gras verde de mărime medie, tocat, cu ceapă în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cârnați Italieni
Brânză
Chuck La Sol
Mamaliga
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat