Caserola de Brunch de Paște necesită în jur 12 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 466 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Crăciun. Un amestec de busuioc, picături de slănină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Paste Au Gratin Brunch Caserola, Caserola ușoară de cartofi pentru brunch-ul de Paște, și Paste Brunch s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Puneți cârnații în grăsimea de slănină și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Cârnați
4
Așezați cârnații pe farfurie cu slănină și turnați toate, cu excepția a 1/4 cană din picăturile de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cârnați
5
Reduceți căldura la mediu și amestecați ceapa, usturoiul și o cutie de ardei verzi. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 10 minute. Între timp, bateți ouăle într-un bol mare de amestecare cu fumul lichid, sosul de ardei iute, sarea condimentată, piperul alb, pătrunjelul și busuiocul până se omogenizează. Zdrobiți slănina și amestecați slănina și cârnații în ouă cu cutia rămasă de ardei iute verzi, maro hash și ceapă gătită. Condimentează după gust cu sare și piper negru și amestecă până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Fierbinte
Sare Condimentată
Ardei Iute Verde
Fum Lichid
Piper Alb
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Pătrunjel
Cârnați
Usturoi
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Busuioc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Pregătiți un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit. Scoateți amestecul maro de hash în vasul pregătit și neteziți partea superioară. Acoperiți cu folie de aluminiu și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
7
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți vasul acoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți caserola din cuptor, descoperiți și presărați uniform cu brânzeturi pepper Jack și Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Brânză Pepperjack
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Presărați brânza Cheddar în formă de cruce și conturați cu măslinele negre. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este fierbinte și bulbucată, încă 20 până la 30 de minute.