Caserola Cu Vârtej De Cartofi-Spanac
Caserola cu vârtej de cartofi-spanac este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 257 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, margarină, ceapă prăjită originală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola de cartofi și spanac, Caserola de cartofi cu spanac și ierburi, și Caserola de mic dejun cu cartofi, cârnați și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți apa, 1/2 cană de supă și untul la fierbere rapidă într-o cratiță de 2 litri.
Se ia de pe foc. Se amestecă cartofii și smântâna doar până se umezesc.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează.
Pregătiți spanacul ca uscat pe cutie; se scurge bine. Se amestecă împreună spanacul, supa rămasă și jumătate din ceapă. Alternativ lingura îngrămădire amestec linguri de cartofi și amestec de spanac în unsoare 1 1/2-quart caserola. Rulați cuțitul de masă prin spanac și cartofi pentru a se învârti ușor.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Se acoperă cu ceapa rămasă.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste.