Caserola cu varză de Bruxelles și orez
Caserola de varză și orez de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți apă, prosciutto, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Caserola Cu Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Și Caserolă De Ciuperci, și Caserola Cu Varză De Bruxelles În Trei Puncte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați varza de Bruxelles și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Descoperiți varza și gătiți 1 minut.
Topiți margarina într-o cratiță mică la foc mic; adăugați făină, amestecând cu un tel. Adăugați treptat lapte în cratiță. Se aduce la fierbere; gatiti 3 minute la foc mediu sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu. Se amestecă sare și piper. Pune deoparte.
Înveliți o quiche de 9 inci sau un vas rotund de copt cu spray de gătit. Pat orez în partea de jos a vasului; aranja varza de Bruxelles, stem părți în jos, pe partea de sus a orezului.
Presărați varza de Bruxelles cu prosciutto; se toarnă sos peste prosciutto.
Combinați pesmetul și brânza; se presară peste sos.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.