Caserola Cu Tăiței De Ton Plăcută Mulțimii
Caserola cu tăiței de ton plăcută mulțimii este o pescatarian felul principal. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 368 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de unt, mazăre, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Cremoasă Plăcută Mulțimii, Caserola De Legume Plăcută Mulțimii, și Mulțimea Plăcut Caserola De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, laptele, mazărea, tonul și tăiței într-o caserolă de 3 litri. Amestecați firimiturile de pâine și untul într-un castron mic.
Coaceți amestecul de ton la 400 km F. timp de 30 de minute sau până când este fierbinte și clocotește. Se amestecă amestecul de ton.
Se presară cu amestecul de pesmet.
Coaceți timp de 5 minute sau până când amestecul de pesmet se rumeneste.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.