Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de fasole verde și ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Varză De Bruxelles, Fasole Verde Și Sote De Ciuperci Sălbatice, Caserola Cu Fasole Verde Și Ciuperci, și Caserola De Fasole Verde-Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, aduceți laptele și frunza de dafin aproape la fierbere. Între timp, într-o altă cratiță la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făină în unt și gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Scoateți frunza de dafin din lapte; adăugați încet lapte în amestecul de unt, amestecând constant. Se amestecă muștarul, nucșoara, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Muștar
Unt
Nucșoară
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc; se adaugă brânză Cheddar și se amestecă până se topește brânza. Îndoiți fasolea verde și ciupercile; transferați într-o caserolă cu unt de 2 litri. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pesmet
Fasole Verde
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
5
Presărați parmezan și pesmet peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pesmet
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 50 de minute, sau până când este bubuit și auriu.