Caserola Cu Fasole Verde Și Ciuperci Sălbatice

Caserola Cu Fasole Verde Și Ciuperci Sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de fasole verde și ciuperci sălbatice. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Varză De Bruxelles, Fasole Verde Și Sote De Ciuperci Sălbatice, Caserola Cu Fasole Verde Și Ciuperci, și Caserola De Fasole Verde-Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, aduceți laptele și frunza de dafin aproape la fierbere. Între timp, într-o altă cratiță la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făină în unt și gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Scoateți frunza de dafin din lapte; adăugați încet lapte în amestecul de unt, amestecând constant. Se amestecă muștarul, nucșoara, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MuștarMuștar
UntUnt
NucșoarăNucșoară
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; se adaugă brânză Cheddar și se amestecă până se topește brânza. Îndoiți fasolea verde și ciupercile; transferați într-o caserolă cu unt de 2 litri. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PesmetPesmet
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Presărați parmezan și pesmet peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 50 de minute, sau până când este bubuit și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista