Caserola Cu Cârnați

Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola cu cârnați ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 448 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți garnitură: frunze de busuioc, lapte, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Caserola Cu Cârnați Și Semilună, Caserola cu cârnați și Semilună, și Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti impreuna primele 5 ingrediente pana se amesteca.
Rupeți rulourile de cârnați; tăiați fiecare rulou transversal în treimi, tăind cârnații.
Strat jumătate de rulouri într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; se presară cu jumătate de brânză. Repetați straturile o dată.
Se toarnă amestecul de ouă peste rulouri și brânză. Acoperiți și răciți 4 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 32
Coaceți caserola 50 până la 55 de minute sau până când centrul este setat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
* 1 1/4 cupe ou substitut poate fi înlocuit.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit învelișul de cârnați al surorii Schubert