Caserola Cu Ciuperci De Sparanghel
Caserola cu ciuperci de sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 193 calorii. Mergeți la magazin și ridicați granule de bouillon de pui, pimientos, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de sparanghel și ciuperci, Quiche de sparanghel și ciuperci, și Sparanghel și ciuperci Farfalle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți ciupercile și ceapa în 3 linguri de unt până se înmoaie.
Scoateți legumele cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte. Se amestecă făina, bulionul, sarea, nucșoara și piperul în picături până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sparanghelul, pimientos, sucul de lămâie și amestecul de ciuperci.
Se toarnă într-un 1-1 / 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până se încălzește.