Caserola cu cartofi și cartofi
Caserola de cartofi și Gruy Otrivre este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 195 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, sos de smântână, brânză gruy otrivre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Gruyere și sparanghel caserola de tăiței de cartofi, Gruyere Spanac Caserola, și Ciorbă, Ceapă Și Gruy Panade Otrivre (Caserolă De Pâine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și feliați subțire cartofii.
Aduceți cartofi, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-un cuptor olandez; gătiți 8 până la 10 minute.
Scoateți din căldură; se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa tocată și sotati 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Strat jumătate de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci sau 2 vase de copt pătrate (8 inci); presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se acoperă cu jumătate din ceapă, brânză Gruyre și sos de smântână. Repetați straturile o dată, terminând cu sos de smântână.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până se rumenesc.
* 1 (8 uncii) bloc de brânză elvețiană, mărunțită sau 1 (8 uncii) bloc de brânză Cheddar albă ascuțită, mărunțită, poate fi înlocuită.