Caserola cu cartofi și cartofi

Caserola cu cartofi și cartofi
Caserola de cartofi și Gruy Otrivre este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 195 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, sos de smântână, brânză gruy otrivre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Gruyere și sparanghel caserola de tăiței de cartofi, Gruyere Spanac Caserola, și Ciorbă, Ceapă Și Gruy Panade Otrivre (Caserolă De Pâine) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și feliați subțire cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Aduceți cartofi, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-un cuptor olandez; gătiți 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți din căldură; se scurge și se lasă deoparte.
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa tocată și sotati 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Strat jumătate de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci sau 2 vase de copt pătrate (8 inci); presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se acoperă cu jumătate din ceapă, brânză Gruyre și sos de smântână. Repetați straturile o dată, terminând cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
* 1 (8 uncii) bloc de brânză elvețiană, mărunțită sau 1 (8 uncii) bloc de brânză Cheddar albă ascuțită, mărunțită, poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Albă AscuțităBrânză Cheddar Albă Ascuțită
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista