Caserola Cu Carne

Caserola de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 581 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.74 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână apă, fulgi instant de cartofi, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita si usturoiul intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare pana cand carnea de vita este bine rumenita, amestecand des pentru a separa carnea.
Se amestecă amestecul de carne de vită, roșiile, supa de 1/2 conserve și Worcestershire într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Încălziți supa rămasă, apa și untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mare până la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă laptele. Se amestecă cartofii. Puneți cartofii peste amestecul de vită.
Coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.