Caserola cu broccoli de quinoa
Caserola cu broccoli cu quinoa necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți per porție. Acest fel principal are 282 de calorii, 12 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, supă cremă de ciuperci, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 294 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 75%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum caserola cu broccoli quinoa, caserola cu broccoli quinoa și caserola cu broccoli quinoa.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-un castron; se toarnă apă cât să se acopere. Înmuiați timp de 30 de minute.
Scurgeți și clătiți de mai multe ori.
Aduceți la fiert quinoa, apă, ulei de măsline și 1 linguriță de sare într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă pătrată de copt de 8 inci.
Puneți o inserție pentru aburi într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub partea inferioară a cuptorului. Aduceți apă la fiert.
Adăugați broccoli, acoperiți și fierbeți la abur până se înmoaie, 2 până la 4 minute.
Se amestecă broccoli, supa cremă de ciuperci, brânză Cheddar, 1/2 cană ceapă prăjită, smântână și ardei de lămâie în quinoa fiartă; se asezoneaza cu sare si piper negru dupa gust. Turnați amestecul de quinoa în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, 10 minute.
Stropiți cu 1/2 cană ceapă prăjită și coaceți până când garnitura se rumenește ușor, încă aproximativ 5 minute.