Caserola Cremoasă De Carne De Vită

Caserola Cremoasă De Carne De Vită
Caserola cremoasă de carne de vită necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 318 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, brânză cheddar, paste de coajă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Carne De Vită, Caserola De Carne De Vită, și Cremă De Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați la un 2-qt uns. vas de copt. Aruncați cuburi de pâine cu unt;presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute. Acoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista