Caserola Calabacitas cu mămăligă și brânză

Caserola Calabacitas cu mămăligă și brânză
Calabacitas caserola cu Polentan și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 205 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți conserve de roșii, uncii, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Calabacitas Con Queso și Chile Verde (Squash cu brânză și Gr, Ole Polenta Caserola, și Caserola De Mămăligă Italiană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, porumb, usturoi și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se sotează 3 minute, se adaugă dovlecelul și dovlecelul galben și ceapa, se condimentează cu sare și piper, praf de chili; gătiți 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați roșiile fierte și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
6
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Tăiați 1 tub de mămăligă în felii de 1/2 inci pe lungime. Top legume cu mămăligă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Se introduce la cuptorul încins pentru a topi brânza și mămăliga caldă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Garnisiți cu scallions tocate și cilantro sau pătrunjel cu frunze plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista