Cartofii Umpluți" Funcționează"
Cartofii umpluți" funcționează " ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.4 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, coaceți cartofi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), Gravlax cu lucrările, și Lucrările " Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți din tigaie; se sfărâmă și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Puneți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Pune deoparte.
Coaceți cartofii la 400 timp de 1 oră sau până când ați terminat; se răcește ușor.
Tăiați o fantă longitudinală deasupra cartofilor; scoateți cu grijă pulpa într-un castron, lăsând cojile intacte.
Adăugați jumătate de slănină mărunțită, usturoi, smântână, 1/4 cană de brânză, 3 linguri de ceapă, lapte și sare în pulpă; mash.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Umpleți cojile cu amestec de cartofi; se acoperă cu jumătate de slănină mărunțită, 1/4 cană de brânză și ceapa rămasă.
Așezați cartofii umpluți pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când cartofii sunt bine încălziți.
Se presară cu piper, dacă se dorește.