Cartofi și dovlecei de vară cu sos de mentă neagră
Cartofii și dovleceii de vară cu sos de mentă Neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.4 pe portie. O porție conține 432 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, lapte evaporat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma brânza fermierului, puteți urma acest fel principal cu Tort De Brânză Fermier De Caise ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sos Korma ușor fără lactate, cu naut negru, cartofi mov și dovlecei de nucă, Dovlecei de vară la grătar cu Fetan și mentă, și Dovlecei De Vară Umpluți Cu Brânză De Capră Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Combinați menta neagră, ardei iute, brânză, usturoi, jumătate și jumătate și suc de lămâie în robotul de bucătărie. Pulsați până când amestecul formează un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se adaugă sare după gust și se lasă deoparte. Face aproximativ 2 căni de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Într-o tigaie saut de 12 inci, încălziți două linguri de ulei la foc mediu până la sclipire, apoi adăugați cartofi. Gatiti usor, amestecand frecvent pentru a evita lipirea, pana cand cartofii sunt doar fierti, aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați sare după gust și scoateți-l într-un castron cu clești sau o lingură cu fante, lăsând ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Creșteți căldura la mare și adăugați două linguri rămase ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați dovleceii și gătiți la foc mare până se caramelizează ușor în jurul marginilor, aproximativ cinci minute. Sare după gust, apoi întoarceți cartofii în tigaie și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți și acoperiți cu sos de mentă neagră și sos fierbinte, dacă doriți.