Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii și ceapa festonate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi și ceapă festonate, Cartofi festonati cu ceapa caramelizata si Gruyere, și Cartofi festonati cu Fontina, ceapa si salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un Uns 2-1 / 2-qt. vas de copt, cartofi strat și ceapă. Într-o cratiță, topiți untul; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion, maioneză, sare și piper; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când sunt groase și bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Cartofi
Unt
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Se presară cu boia de ardei. Se acoperă și se coace la 325 km / h timp de 2 ore sau până se înmoaie.