Cartofi încărcați cu șuncă de țară și brânză
Cartofii încărcați cu șuncă de țară și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 70 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână cartofi copți de bază, arpagic, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cartofi piure încărcați cu brânză și slănină, Mac și brânză souffl 8 cu șuncă de țară de la restaurantul de cartofi dulci, și Cartofi la cuptor cu sos de brânză cu bacon de Broccoli încărcat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cartofi copți conform instrucțiunilor.
Gatiti sunca in ulei vegetal fierbinte intr-o tigaie mica la foc mediu, amestecand des, 5-7 minute sau pana se rumeneste. Împărțiți șunca, brânza Cheddar, smântâna și arpagicul proaspăt tocat între cele de bază