Cartofi încărcați cu șuncă de țară și brânză

Cartofi încărcați cu șuncă de țară și brânză
Cartofii încărcați cu șuncă de țară și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 70 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână cartofi copți de bază, arpagic, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Cartofi piure încărcați cu brânză și slănină, Mac și brânză souffl 8 cu șuncă de țară de la restaurantul de cartofi dulci, și Cartofi la cuptor cu sos de brânză cu bacon de Broccoli încărcat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți De Bază
2
Cartofi copți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Gatiti sunca in ulei vegetal fierbinte intr-o tigaie mica la foc mediu, amestecand des, 5-7 minute sau pana se rumeneste. Împărțiți șunca, brânza Cheddar, smântâna și arpagicul proaspăt tocat între cele de bază
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Cartofi Copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista