Cartofii zdrobiți cu sos de usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de turcesc sau, apă, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Usturoi prăjit cartofi zdrobiți cu sos de cidru de mere {Thanksgiving Blitz # 7}, Usturoi Prăjit Zdrobit Cartofi Roșii, și Cartofi De Usturoi Zdrobiți Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Separați 6 căței de usturoi (nu curățați), stropiți cu puțin ulei de măsline și înfășurați dublu strâns în folie. Prăjiți până când usturoiul este foarte moale, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
În timp ce usturoiul se prăjește, încălziți uleiul (2 linguri) într-o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți legumele, cățelele de usturoi rămase (separate, dar nu decojite), frunza de dafin și boabele de piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul și se fierbe până se evaporă majoritatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Boabe De Piper
Legume
Frunze De Dafin
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sos de soia și apă și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Apă
5
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-o ceașcă mare de măsurare. Dacă aveți mai mult de 4 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
1
Cu excepția cazului în care sunt foarte mici, tăiați cartofii (curățați dacă doriți) în bucăți de 2 inci. Acoperiți generos cu apă rece într-o cratiță de 5 litri și adăugați 2 lingurițe de sare. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până se înmoaie, 12 până la 15 minute. Rezervați 1/3 cană de lichid de gătit și amestecați untul și uleiul în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Unt
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți cartofii, apoi reveniți la tigaie împreună cu lichidul rezervat și amestecați grosier. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Mash usturoi prăjit la un pur approxide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
2
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu. Se amestecă făina și usturoiul pur și se fierbe, amestecând, 2 minute. Adăugați încet stocul, șoptind, apoi fierbeți 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
1
Stocul sau sosul pot fi făcute cu 3 zile înainte și refrigerate.