Cartofi ușor de cartofi dulci cu Ketchup Curry

Cartofi ușor de cartofi dulci cu Ketchup Curry
Cartofii ușor de cartofi dulci cu Ketchup Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri de mâncare. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de boia de ardei, ulei de măsline, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ketchup cu cartofi dulci de rozmarin, Cartofi prăjiți cu Ketchup Sriracha, și Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Ketchup Picant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați pene de cartofi dulci cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare; condimentează cu sare de mare și boia de ardei și aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți cartofii dulci într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până la moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa verde cu pudra de curry in uleiul incins pana se inmoaie si parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă ketchup-ul în amestec și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți cartofii dulci cu ketchup curry pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista