Cartofi ușor de cartofi dulci cu Ketchup Curry

Cartofii ușor de cartofi dulci cu Ketchup Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri de mâncare. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de boia de ardei, ulei de măsline, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ketchup cu cartofi dulci de rozmarin, Cartofi prăjiți cu Ketchup Sriracha, și Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Ketchup Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aruncați pene de cartofi dulci cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare; condimentează cu sare de mare și boia de ardei și aruncă din nou.
Întindeți cartofii dulci într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până la moale, aproximativ 20 de minute.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa verde cu pudra de curry in uleiul incins pana se inmoaie si parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă ketchup-ul în amestec și se transferă într-un castron.
Serviți cartofii dulci cu ketchup curry pentru scufundare.