Cartofi Umpluți Cu Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu ceapă. Această rețetă face 6 porții cu 352 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui fără sare, alternativă de cremă fără grăsimi, lapte degresat evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Umpluți Cu Ceapă Franceză, Pui Prăjit Umplut Cu Ceapă Cu Cartofi, și Pui umplut cu Fetan și slănină cu piure de ceapă.
Instrucțiuni
Spălați cartofii; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când ați terminat.
Lăsați să se răcească la atingere.
Tăiați o bandă longitudinală de 1 inch din partea de sus a fiecărui cartof; scoateți cu grijă pulpa, lăsând cojile intacte. Puneți pulpa într-un castron mare și puneți-o deoparte.
Combinați bulionul, ceapa și usturoiul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când tot lichidul este evaporat.
Combinați pulpa de cartofi, amestecul de ceapă, smântâna, laptele și piperul; se amestecă bine. Se amestecă brânza Cheddar și 1/4 cană parmezan. Puneți amestecul de cartofi uniform în cochilii.
Combinați restul de 1 lingură de parmezan, pesmet și ingredientele rămase; se amestecă bine.
Presărați cartofii uniform cu amestec de pesmet și coaceți, neacoperit, la 375 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.