Cartofi Umpluți Cu Ceapă

Cartofi Umpluți Cu Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu ceapă. Această rețetă face 6 porții cu 352 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui fără sare, alternativă de cremă fără grăsimi, lapte degresat evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Umpluți Cu Ceapă Franceză, Pui Prăjit Umplut Cu Ceapă Cu Cartofi, și Pui umplut cu Fetan și slănină cu piure de ceapă.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați să se răcească la atingere.
3
Tăiați o bandă longitudinală de 1 inch din partea de sus a fiecărui cartof; scoateți cu grijă pulpa, lăsând cojile intacte. Puneți pulpa într-un castron mare și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați bulionul, ceapa și usturoiul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când tot lichidul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Combinați pulpa de cartofi, amestecul de ceapă, smântâna, laptele și piperul; se amestecă bine. Se amestecă brânza Cheddar și 1/4 cană parmezan. Puneți amestecul de cartofi uniform în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Combinați restul de 1 lingură de parmezan, pesmet și ingredientele rămase; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
7
Presărați cartofii uniform cu amestec de pesmet și coaceți, neacoperit, la 375 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista