Cartofi Tri-Color Zdrobiți

Cartofii Tri-Color zdrobiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1387 calorii. Această rețetă servește 5. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de dafin, coajă de lămâie, parmigiano reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Legume de iarnă prăjite cu rozmarin cu cartofi Tricolori, Cartofi Zdrobiți, și Cartofi Zdrobiți.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, usturoiul și frunzele de dafin într-o oală mare și acoperiți cu apă rece cu aproximativ un centimetru.
Adăugați puțină sare, apoi acoperiți cu un capac și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți cartofii până când o furculiță poate străpunge cu ușurință pielea, 15 până la 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în oală cu usturoiul (asigurați-vă că aruncați frunzele de dafin).
Se adaugă uleiul și untul și se presară cu sare și piper. Folosind un masher de cartofi, spargeți cartofii într-un amestec gros.
Întindeți amestecul de cartofi într-un strat uniform într-o caserolă mare sau un vas gratinat. Condimentați din nou cartofii cu sare și piper, stropiți cu ulei suplimentar și presărați parmezanul deasupra.
Coaceți cartofii până se formează o crustă aurie crocantă deasupra, 35 până la 45 de minute. Punctați smântână peste partea de sus și garnisiți cu mărar, arpagic și coajă de lămâie în timp ce este fierbinte.