Cartofi Topiți cu Vită

Cartofi Topiți cu Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cartofii cu carne de vită. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă 2,07 USD per porție. O porție conține 753 de calorii, 43 g de proteine și 46 g de grăsimi. Un amestec de carne de vită Campbell's®, flori de broccoli, cartofi copți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ cartofi cu brânză și carne de vită, cartofi cu vârf de vită Bourguignonne și cartofi cu carne de vită Tex-Mex.

Instrucțiuni

1
Amestecați supa, ardeiul și broccoli într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește, amestecând din când în când.
3
Serviți peste cartofi. Acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4
Folosiți 1 1/2 cană de flori de broccoli proaspete pentru broccoli gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista