Cartofi Sparanghel Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți sparanghelul de cartofi. Această rețetă servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sparanghel-Cartofi Brunch Coace, Sparanghel Șuncă Coace, și Sparanghel Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Între timp, tăiați vârfurile sulițelor de sparanghel; pus deoparte pentru garnitură.
Tăiați tulpinile în 1-in. bucăți; se pune într-o cratiță și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 18-20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-un robot de bucătărie sau blender. Acoperiți și procesați până se curăță; pus deoparte.
Scurgeți cartofii; se pasează și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mare, topiți 1 lingură de unt; bateți în făină până se omogenizează. Se amestecă treptat crema. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sparanghelul, piureul de cartofi, sarea și piperul.
Transferați într-un vas de copt de 1-1/2 litri puțin uns. Sus cu sfaturi de sparanghel rezervate.
Topiți untul rămas; periați ușor unele deasupra. Aruncați firimiturile de pâine, parmezanul și untul rămas; se presară peste caserolă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor.