Cartofi Sparanghel Coace

Cartofi Sparanghel Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți sparanghelul de cartofi. Această rețetă servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sparanghel-Cartofi Brunch Coace, Sparanghel Șuncă Coace, și Sparanghel Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Între timp, tăiați vârfurile sulițelor de sparanghel; pus deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați tulpinile în 1-in. bucăți; se pune într-o cratiță și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 18-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-un robot de bucătărie sau blender. Acoperiți și procesați până se curăță; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scurgeți cartofii; se pasează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Într-o cratiță mare, topiți 1 lingură de unt; bateți în făină până se omogenizează. Se amestecă treptat crema. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sparanghelul, piureul de cartofi, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Transferați într-un vas de copt de 1-1/2 litri puțin uns. Sus cu sfaturi de sparanghel rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Topiți untul rămas; periați ușor unele deasupra. Aruncați firimiturile de pâine, parmezanul și untul rămas; se presară peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
UntUnt
8
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista