Cartofi Simpli

Cartofi Simpli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii simpli. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 150 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți unt, cartofi roșii, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Simpli, Cartofi franțuzești și șuncă, și Cartofi Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 425 de grade F. periați Generos o tigaie mare cu unt, apoi frecați cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați jumătate din cartofi, presărați cu 3/4 linguriță de sare și piper după gust, apoi aranjați cartofii rămași deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se presară cu 3/4 linguriță de sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se toarnă bulionul și laptele peste cartofi, apoi se adaugă nucșoara și frunzele de dafin; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Ungeți generos un vas de copt superficial cu unt și glisați cartofii în vas; aranjați cu o furculiță, dacă doriți. (Dacă tigaia dvs. este rezistentă la cuptor, puteți sări peste acest pas și coaceți cartofii chiar în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Puneți cartofii cu untul tăiat și presărați cu gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
GruyereGruyere
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
8
Coaceți până la aur, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Fotografie prin amabilitatea Anna Williams
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista