Cartofi Roșii Din Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii Chile. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chile colorado, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Cartofi cu Chile și brânză, și Chile Pasilla Carne De Porc Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un cuptor olandez. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de cartofi; saut 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas și cartofii.
Puneți cartofii, ceapa, Chile Colorado și sarea în tigaie și gătiți la foc mediu 1 minut sau până când se încălzește bine, amestecând continuu.