Cartofi roșii cu lămâie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în repertoriul dvs., cartofi roșii cu lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 39 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 149 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, cartofi, apă și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: cartofi roșii cu lămâie, cartofi roșii prăjiți cu lămâie și cartofi roșii cu unt de lămâie.
Instrucțiuni
Tăiați o fâșie de coajă de la mijlocul fiecărui cartof.
Puneți cartofii și apa într-un recipient de 3 litri. Care gateste incet. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când se înmoaie (nu gătiți prea mult); scurgere.
Într-un castron mic, combinați untul, pătrunjelul, sucul de lămâie și arpagicul.
Se toarnă peste cartofi și se amestecă. Se condimentează cu sare și piper.