Cartofi Roti Curry

Cartofi Roti Curry
Reteta cartofi Roti Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de canolan, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ broccoli sos curry pentru chapathi, roti, Easy weeknight curry de pui cu iaurt de castravete și roti, și curry de legume mixte pentru chapathi, roti, poori, biryani.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente; deoparte.
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați usturoi; gatiti 15 secunde, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
5
Adăugați amestecul de condimente; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
6
Adăugați cartoful, dovlecelul și ardeiul gras, amestecând pentru a acoperi cu amestec de condimente; gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă în apă și lapte de nucă de cocos, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se presară cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Cadre Band of Stones Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată cu tonuri de pământ care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo este o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya pe jumătate tăiate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă încât ne referim adesea la Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin foarte interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Oktsner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face ca vinurile albe din Valea Edna să fie unice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista