Cartofi prăjiți și eglefin Puttanescan este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 14,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1345 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, cartofi fingerling și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi prăjiți și eglefin Puttanesca, Eglefin Zesty cu cartofi zdrobiți și mazăre, și Roșii prăjite și usturoi prăjit Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se Încălzește 2 Linguri. ulei într-o oală medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoi și hamsii; gatiti, amestecand frecvent pentru a sparge hamsiile, pana cand usturoiul este moale, dar nu se rumeneste, 34 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați fulgi de ardei roșu; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4
Adăugați roșii pure, creșteți căldura la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 1520 de minute. Se amestecă măslinele; se fierbe timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați o grătar într-o foaie de copt cu margini. Aruncați 1 Lingură. ulei, cartofi, șalotă, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Spread într-un singur strat pe raft pregătit. Prăjiți deasupra cuptorului timp de 18 minute. Păstrați în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți peștele într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
8
Stropiți cu 1/2 lingură rămasă. ulei și sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Așezați pe raftul cuptorului de jos și prăjiți cu cartofi până când peștele este doar opac în centru, cartofii sunt maronii aurii și fragezi, iar șalotele sunt crocante, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați cartofii, șalotele și peștele pe un platou într-un strat uniform. Lingura 1 1/2 cani puttanesca peste (rezerva sosul rămas pentru o altă utilizare); garnisiti cu fructe de padure caper si patrunjel.