Vietnameză Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos de pește, piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul de măsline, 4 căței de usturoi, ghimbirul, sosul de pește, sosul de soia și uleiul de susan într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați vârful de mușchi de vită, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Friptură De Porc
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Scoateți vârful de mușchi de vită din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Friptură De Porc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați carnea de vită pe o farfurie și puneți-o deoparte. Reduceți căldura la mediu, adăugând mai mult ulei vegetal în tigaie, dacă este necesar. Se amestecă 2 căței de usturoi, ceapă verde și ceapă; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea verde, bulionul de vită, sucul de lămâie, busuiocul, menta, fulgii de ardei roșu și piperul. Întoarceți filetul de vită în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Fasole Verde
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Căpșună, Decojită
Friptură De Porc
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii