Cartofi prăjiți pentru Jules
Cartofii prăjiți pentru Jules ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de canolan, chimen, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Jules ' Banana Bread, Jules ' Cruste Franceză Fără Gluten Baghete, și Amestec De Făină Fără Gluten Jules pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți pielea de pe cartofii dulci.
Tăiați-le în pene de 3/4 pe 1/4 inci.
Așezați panele pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul.
Întindeți pene, asigurându-vă că nu se suprapun.
Se amestecă restul ingredientelor și praful deasupra cartofilor.
Coaceți timp de 20 de minute, scoateți din cuptor, întoarceți cartofii și puneți-l înapoi în cuptor și coaceți încă 15 minute.
Scoateți din cuptor, scoateți pene din tava de foi și lăsați să stea neacoperite timp de 10 minute. Apoi puneți din nou în cuptor timp de 3 minute pentru a reîncălzi.