Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (alias cartofi prăjiți cu parmezan de vinete!)

Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (alias cartofi prăjiți cu parmezan de vinete!)
Rețeta cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,57 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7248 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vinete, pesmet panko, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de Ratatouille (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii, Cartofi prajiti cu vinete cu sos Marinara, și Cartofi Prăjiți Cu Vinete Cu Sos De Iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dragați feliile de vinete în făină, înmuiați-le în ou și apoi într-un amestec de pesmet panko, parmezan, sare de cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Așezați feliile de vinete pe o grătar pe o foaie de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 218° până se rumenesc, aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista