Cartofi prăjiți cu vin cu ceapă și măsline
Cartofii prăjiți cu vin cu ceapă și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 338 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați măsline ni approximaloise, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Prăjiți, Ciuperci, Ceapă Roșie Și Usturoi, Cartofi Prăjiți Kewl Și Ceapă Dulce Perlată, și Pesto pui prăjit cu cartofi, măsline și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie, aruncați cartofii cu ceapa, măslinele, uleiul de măsline, vinul, frunzele de dafin și usturoiul și condimentați cu sare. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 1 oră, sau până se înmoaie. Descoperiți, amestecați bine și coaceți timp de 30 de minute mai mult sau până când cartofii sunt foarte fragezi și ușor glazurați. Se condimentează cu sare și se servește.