Cartofi prăjiți cu trufe Aioli
Nevoie de un garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Cartofii prăjiți cu trufe Aioli ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 325 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați creme fraiche, sare și piper kosher, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei, Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei, și Shoestring cartofi prajiti cu usturoi Dijon Mayo.
Instrucțiuni
Echipament Special: echipament Special: mandolin slicer
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei într-o oală cu fund greu la 350 de grade F.
Tăiați cu grijă cartofii în șireturi (sau chibrituri) folosind o mandolină prevăzută cu cea mai îngustă lamă julienne (aproximativ 1/8 inch lățime). Clătiți bine cartofii tăiați într-un castron cu apă rece pentru a îndepărta amidonul de suprafață. Păstrați cartofii în apă până când sunteți gata să prăjiți.
Bateți împreună maioneza, smântâna, uleiul de trufe, usturoiul, coaja de lămâie și sarea și piperul după gust într-un castron. Se dă la frigider sau se lasă deoparte până este gata de utilizare.
Transferați cartofii pe o foaie de copt tapetată cu prosop de hârtie și uscați-i, cât de uscați îi puteți obține. Îmi place să folosesc și un prosop de bucătărie pentru asta; orice le face cele mai uscate.
Prăjiți șireturile în loturi până când cartofii sunt crocanți și devin un maro auriu frumos, 2 până la 3 minute pe lot. Pe măsură ce iese fiecare lot de cartofi prăjiți, transferați într-un castron mare de amestecare și aruncați cu câteva dintre ierburile tocate, un strop de ulei de trufe și sare după gust.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Se servește cu aioli de trufe.