Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei Cu Crustă De Parmezan

Rețeta de cartofi prăjiți cu dovlecei cu crustă de parmezan ar putea satisface pofta americană în aproximativ 33 minute. O porție conține 114 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Un amestec de dovlecei, sos de paste de roșii-busuioc, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei Cu Crustă De Parmezan, Cartofi prăjiți cu sparanghel cu migdale și parmezan, și Parmezan cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu usturoi ușor Aioli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic de mică adâncime.
Așezați oul într-un bol separat de mică adâncime.
Tăiați capetele din dovlecei; tăiați fiecare dovlecel în jumătate transversal. Puneți fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime pentru a face 24 de bețișoare de dovlecel. Înmuiați dovleceii în ou; dragă în amestec panko; apăsând pentru a acoperi.
Așezați dovlecelul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți blaturile de dovlecei cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Serviți imediat cu sos de paste.